Drone uitvaart voor uitvaartonderneming Mooi Afscheid Apeldoorn

Full HD Begrafenisfilm of crematiefilm laten maken? Onopvallend gaan wij te werk.
Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. SterVideo maakt voor u onopvallend en met de hoogwaardige filmcamera’s, een dierbare ontroerende registratie.

Afscheid in beeld helpt u bij het verwerkingsproces (1 camera € 699,00 incl.btw)
Wanneer een dierbare overlijdt, zijn het de herinneringen die blijven. De registratie van een uitvaart is vandaag de dag niet meer zo vreemd. Familie in verre landen kunnen de ceremonie meebeleven, kleine kinderen kunnen het op latere leeftijd ervaren. Een uitvaartfilm op Blu Ray of DVD  kan u helpen bij de verwerking van uw verdriet. Een uitvaartfilm is een waardevol bezit.

De dienst en de begrafenis filmen / crematie filmen 
Deze droevige gebeurtenis vastleggen voor de vele dierbare momenten en mooie woorden, welke op de plechtigheid worden gesproken. Wij zijn zo onopvallend mogelijk aanwezig bij de plechtigheid. Bespreek uw wensen over hetgeen u wel en niet gefilmd wil hebben. De plechtigheid zal geheel door ons worden gemonteerd en worden voorzien de door u gekozen muziek. Wij zullen samen met u invulling geven aan dit deel van het proces, waar u eigenlijk nooit klaar voor zult zijn.

Hoogwaardige filmcamera’s zonder lampen 
Wij gebruiken voor deze registraties de beste filmapparatuur. Wij hebben geen storende lampen nodig of andere storende zaken. Onopvallend met de beste filmapparatuur en telelenzen zorgen wij voor voor een registratie welke vanuit meerdere kanten wordt gefilmd. In de montage kamer maken wij hier een prachtige registratie van.

Geen uitvaartreportages op onze site
Uit respect tonen wij geen materiaal van uitvaartreportages op onze site. Indien gewenst kunnen wij u altijd enkele beelden bij ons op kantoor laten zien. Heeft u vragen? Bel ons gerust: 055-54 00 912 of 06- 48 17 31 46. U kunt vragen naar Bernard Vriezen. Ons mailadres: info@stervideo.nl

Uitvaart reportage

€ 699.00

  •  1 Full HD registratie van de gehele uitvaart geleverd op Disk en mp4. 2 camera’s
  •  Speelduur van ca. 60 – 90 minuten.
  •  De uitvaartfilm wordt voorzien van professioneel geluid.
  •  De uitvaartfilm wordt voorzien van de door u gekozen muziek.
  •  Inclusief nabewerking.
  •  1 DVD of Blu Ray in cover