SterVideo Producties – filmmakers met passie

  • Ervaring in 300 trouwfilms !
  • Wij mogen spreken van veel ervaring en cameratechnieken
  • Wij hebben zeer hoogwaardige 8K resolutie film apparatuur en meerdere camera’s
  • Gebruik van hoogwaardige drones
  • Uitgebreide pakketten voor ieder budget

Aangenaam, Bernard Vriezen

SterVideo Producties is vanuit jarenlange ervaring ontstaan. Ik, Bernard Vriezen, doe dit werk al erg lang en wil meer mensen laten genieten van mijn passie voor het filmvak. Het maken van bedrijfsfilms, destination weddingfilms en clips, documentaires, en alle andere video’s vind ik werkelijk geweldig om te mogen maken!  Met video kun je veel zeggen en de boodschap komt helder over. Geheel op maat werk ik aan mijn opdrachten.

 

Partners

Wij werken samen met toppers van cameramannen die met passie voor en met SterVideo Producties werken. Denk aan bijvoorbeeld meerdere boekingen op 1 filmdag, of bijvoorbeeld inschakeling van een cameraman als ik bijvoorbeeld ziek ben. Wij zullen en kunnen altijd zorgdragen voor invulling van de opdracht door onze beste mensen!

Geen enkele opdracht is het zelfde, en dat maakt het vak zo mooi. SterVideo Producties is creatief, bedenkt en denkt mee, en is pas tevreden als u dat ook bent. Wij bedenken de concepten, schrijven de teksten, verzorgen de voiceovers, eventueel de acteurs, en monteren het eindproduct ! Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Stervideo 2.0

Met trots presenteren wij onze gear:

Red Monstro 8K Vista Vision

 

Red Scarlet W 5K

DJI Mavic 2 Pro Hasselblad

Movi M15 Stabilisatie

 

Wat kan 8k? Zie afbeelding hieronder – meer creativiteit in post productie

 

Stervideo 2.0